Skov
Skov
Til corporate website Sitemap
Du er her: Forside /
trae-handel

Handel med skovens produkter

HedeDanmark har, som landet største handelsvirksomhed inden for skovbruget, en lang række samhandelspartnere og kontakter inden for de træforbrugende industrier og værker i såvel Danmark som i landene omkring os. Ligeledes er vi til stede på alle de vigtige markeder for juletræer og pyntegrønt i Europa og endnu længere væk.
 

Dette netværk er med til at garantere dig som skovejer de rigtige priser på skovens produkter og en stabil mulighed for afsætning af råtræ, flis, juletræer, pyntegrønt – ja endda skovfrø m.m.

 

Samtidig kan vi, med de store mængder vi håndterer, give den bedste service over for de træforbrugende industrier og værker og garantere en stabil leverance året rundt inden for præcis de sortimenter, leveringsbetingelser og tidspunkter, der måtte ønskes.

 

Så klik videre og læs om mulighederne, hvad enten du som aftager er på udkig efter en speciel vare eller effekt, eller du som skovejer har nogle produkter, du ønsker at afsætte.

Find nærmeste kontaktperson


Bjerg af flis
Nyt værktøj: Planlægning af logistikforhold i skoven

Læs mere om pjecen "Krav til bilveje i skoven og placering af råtræ og flis"
 

Download pjecen her eller rekvirer den gratis hos afdelingschef:


Niels-Jørgen Pedersen
T: 87 28 12 04

E: njp@hededanmark.dk

© HedeDanmark a/s | Klostermarken 12 | DK-8800 Viborg | T: 87 28 10 00 | CVR 27623549 | E-mail | Cookies og privatlivspolitikker